Even voorstellen…

19 april ben ik, Britt Willems, gestart met mijn 8-weekse stage bij het gezellige team van Werkze! bij Inhuren.com in Veldhoven. Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Britt Willems, een 18-jarige Veldhovense die studeert aan Avans Hogeschool in Breda. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar op de opleiding Ondernemerschap & Retail Management.

Ik volg de opleiding ORM doordat ik erg graag wil groeien in het ondernemen en alles wat erbij hoort. Mijn doel is ook om later een eigen onderneming in de kledingbranche te starten waar ik al mijn passie in kwijt kan. De stage bij Werkze! bij Inhuren.com geeft mij erg veel mogelijkheden om hier een goede basis voor te leggen. Ten eerste ontmoet ik erg veel leuke nieuwe mensen en ten tweede leer ik hier wat het ondernemen allemaal inhoud; van contact met uitzendkrachten en klanten tot de gehele administratie, sales en marketing. Alles komt hier aan bod en ik mag hier 8 weken deel van uit maken. Ten derde maak ik echt kennis met het bedrijfsleven doordat ze mij eigenlijk vanaf dag 1 helemaal meenemen in het dagelijkse werk en mij erg veel zelf laten doen. Ik hou me tijdens mijn stage bijvoorbeeld erg veel bezig met online marketing, wat later weer erg goed van pas komt voor mijn eigen onderneming.

Ik heb heel erg veel zin om het Werkze! bij Inhuren.com team de komende 8 weken te komen versterken en om zelf erg veel van hun te gaan leren!