Vakantietijd!

De eindexamens zijn eindelijk klaar! Dat was de afgelopen tijd flink zwoegen en leren, hopelijk met een goed resultaat! En nu? Heerlijk genieten van je welverdiende vakantie natuurlijk! Lekker stappen in Chersonissos of naar het strand op één van de Spaanse eilanden, het is vast niet moeilijk om een leuke bestemming te bedenken. Maar hoe kom je aan het geld voor die vakantie? Vakantiewerk of een weekendbaantje natuurlijk!

Bij Werkze! hebben we altijd leuke vakantiebaantjes in de aanbieding. Er was eens een sollicitant die het helemaal te gek leek om op zo’n karretje op de golfbaan rond te knorren. Toen we samen op gesprek gingen, bleek dat precies het werk te zijn, wat hij moest gaan doen. Die jongen heeft de vakantiebaan van z’n leven gehad.

Ben je fysiek sterk? Dan hebben we leuke vacatures in de logistiek. Hou je van fashion? Dan kun je via ons aan de slag in diverse modezaken. Of ben jij het liefst buiten aan het werk met je handen in de aarde? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou als medewerker plantenkwekerij!

Moraal van mijn verhaal? Wij zijn gewoon het leukste uitzendbureau van Veldhoven, met de gaafste bijbanen en vakantiewerk. Bij ons mag je alles worden, behalve ongelukkig. Dus als ik je cv nog niet heb, bel me dan snel!