Werkze! Talentscout tijdens Beach Event

Sportievelingen opgelet: het laatste weekend van juni gaat in Veldhoven het Beach Event weer van start en Werkze! is daarbij aanwezig!

Veldhovense teams gaan lekker beachvoetballen, beachvolleyballen, beachtennissen en beachvoetvolleyen op het d’Ekkerplein, dat voor de gelegenheid is omgetoverd tot een enorm strand! En gelukkig gaat het zonnetje volop schijnen, want dat maakt de sportvreugde alleen maar groter.

Na een flink potje sporten, is het natuurlijk heerlijk om even tot rust te komen. En ja hoor, daar komen wij in beeld! Wij gaan namelijk een ‘Chill Out Area’ inrichten, waar je in één van onze zitzakken kunt ploffen en een verfrissend drankje kunt drinken. Onze Werkze! meiden zijn daar aanwezig om je te feliciteren of juist moed in te praten. En we gaan op zoek naar talent! We hebben namelijk veel leuke weekendbanen, vakantiebanen, tijdelijke banen en vaste banen voor talentvolle jongeren. Daarom willen we van je weten wat jouw plannen zijn en waar jouw talenten liggen. Zoek je een bijbaantje naast je studie? Een tijdelijke baan voor jouw tussenjaar? Of ben je net afgestudeerd en zoek je een vaste baan? Vertel het ons en wie weet helpen we je wel aan een leuke baan!

Zelf hou ik enorm van sport… kijken… ;- ) Dus ik vind het heerlijk om tijdens Beach Event alle sportende jongeren aan te moedigen. En ik ben altijd in voor een feestje, dus ’s avonds ben ik er zeker bij wanneer de Snollebollekes los gaan. Hun mantra ‘je ziet ze links en je ziet ze rechts’ is ons motto tijdens Beach Event. Talent is namelijk overal en wij gaan er dat weekend naar op zoek!

Oh ja, en hou onze Facebookpagina in de gaten. Binnenkort geven wij namelijk Golden Tickets en consumptiebonnen voor Zeelst Kermis weg!  

Veel sport- (en kijk-) plezier!

Carin