Kennis maken

Kennismaken met Werkze!

Carin van Holstein

Met de hink-stap-sprong ’t Klikt. ’t Matcht. ’t Werkt verbind ik werkgevers en werknemers met elkaar. Die 3-deling is ook op mezelf van toepassing. Zeker in combinatie met mijn 3 belangrijkste karaktereigenschappen: betrokkenheid, verbondenheid en vertrouwen.

Betrokkenheid klikt

Als mensen-mens kies ik 100% voor de menselijke maat. Samenwerken is immers mensenwerk en daar draag ik betrokken en bevlogen mijn steentje aan bij. Niet op afstand, maar bij voorkeur dicht op de huid. Ik wil weten wat er leeft op de werkvloer. En ik wil persoonlijke ambities en drijfveren doorgronden.

Verbondenheid matcht

Als het matcht, blijf ik ‘on speaking terms’. Om te sparren. Om problemen op te lossen. En om nieuwe uitdagingen te lijf te gaan. Verdieping is verrijking. Ook in de relatie met ondernemers, werknemers en leveranciers. Netwerken is daarbij een middel om mijn doel te bereiken. Inspireren en geïnspireerd worden. Mensen ontmoeten en met elkaar verbinden. Daarin schuilt mijn kracht.

Vertrouwen werkt

Trouw zijn op basis van vertrouwen. Zo sta ik in het leven. Zowel zakelijk als privé. Ook met Werkze! richt ik me op de lange termijn. Ik maak werk van langdurige relaties met klanten, collega’s en toeleveranciers. Dat werkte in het verleden. En dat werkt met Werkze!

 

 

Joyce Waterreus

Met de hink-stap-sprong ’t Klikt. ’t Matcht. ’t Werkt verbind ik werkgevers en werknemers met elkaar. Die 3-deling is ook op mezelf van toepassing. Zeker in combinatie met mijn 3 belangrijkste karaktereigenschappen: betrokkenheid, verbondenheid en vertrouwen.

Betrokkenheid klikt

Talenten zijn bij veel mensen aanwezig. Het is de kunst om die te ontdekken, zichtbaar te maken en te laten renderen. Ben jij je bewust van jouw potentieel? Als ervaren recruiter voel ik me betrokken bij talentontwikkeling. Ook jouw talenten mogen gezien worden. Daar draag ik graag een steentje aan bij. Als jouw talent bij het juiste bedrijf tot ontwikkeling komt, leggen we samen de kiem voor een langdurige samenwerking.

Verbondenheid matcht

Succesvol zijn op de arbeidsmarkt is meer dan een match maken tussen bedrijven en potentiële werknemers. De juiste klik gaat schuil in kennis én afstemming van behoeftes. Om mijn vinger hier achter te krijgen, is verbondenheid het toverwoord. Geen abracadabra, maar oprechte interesse in de persoon achter de vraag. Mijn interesse gaat verder dan kennis van profielen en competenties alleen. Mijn focus richt zich op persoonlijke drijfveren en ambities.

Vertrouwen werkt

Vertrouwen is voor mij de sleutel tot succes. Vertrouwen in me zelf, maar ook in de relaties die ik zakelijk en privé aanga. Met mijn kennis en ervaring spreek ik vertrouwen uit. Ik handel integer en ik doe wat ik zeg of beloof. Ik vind het belangrijk dat je op me kunt rekenen. Zo werkt het bij mij het beste. En zo werkt het ook met Werkze!

Gonneke van Zutphen

Zelfverzekerdheid klikt

Zelfverzekerdheid is een belangrijke schakel in je persoonlijke presentatie. De eerste indruk zegt veel over wie je bent. Het loont de moeite om hier aandacht aan te besteden. Al die tijd en energie betaalt zich terug. Je zit lekkerder in je vel. Je komt professioneler over. En je vergroot de kans op een persoonlijke klik. De afgelopen jaren heb ik dat zelf bij Dress for Succes en het het VacatureCafé ervaren.

Inlevingsvermogen matcht

Personal branding is geen koud kunstje, het is pure uitstraling. Dat geldt niet alleen voor mezelf. Ook jij als werkzoekende plukt hier op de arbeidsmarkt de vruchten van. Het is mijn tweede natuur om je in dit traject terzijde te staan. Het is mijn drijfveer om je op weg te helpen naar de volgende stap in je carrière. Mijn inlevingsvermogen is daarbij het innerlijke stemmetje dat concrete tips en handvatten influistert. Daar kun jij je voordeel mee doen.

Hartelijkheid werkt

Als telg uit een echte ondernemersfamilie ken ik het klappen van de zweep. Ik weet dat de weg naar succes geplaveid is met obstakels. Als werkzoekende komt er veel op je af. Wat voor vragen je ook hebt: ik ben binnen Werkze jouw vraagbaak. Gooi de schroom dus van je af. Ik sta met hart en ziel voor je klaar. Oprecht en betrokken. Gekscherend kun je zeggen: ik heb geen visitekaartje, ik ben jouw visitekaartje.

Larissa Vroomans

Hulpvaardigheid klikt

Mensen helpen zit in mijn DNA.  Zowel zakelijk als privé sta ik graag voor anderen klaar. Een hulpvraag drukt niet snel te zwaar op m’n schouders. Ik bijt me graag vast in het probleem. En ik blijf zoeken totdat ik een bevredigende oplossing gevonden heb. Uiteraard is het prettig om terug te vallen op de hulp van anderen. Deze wisselwerking geeft voldoening. Met liefde en plezier zet ik een stapje extra.  Het kost me geen moeite om mezelf weg te cijferen. Ook al ben ik beroepsmatig bezig met ‘de cijfers’ van Werkze. Als loyale werknemer houd ik altijd het gezamenlijke doel voor ogen. Samen bereik je immer meer dan alleen.

Doorzettingsvermogen matcht

Het woord ‘opgeven’ komt in mijn vocabulaire niet voor. Als ik nu ergens naar streef, ga ik er 100% voor. Op jonge leeftijd heb ik diverse tegenslagen moeten verwerken. Qua opleiding heb ik noodgedwongen een omweg genomen. Deze barrières hebben mijn ambities nooit in de weg gestaan. Terugkijkend was het niet erg om met vallen en opstaan mijn lessen op het mbo te leren. Ik weet nu beter dan ooit wat ik wel en niet kan. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. En ik ben klaar voor de volgende stap: de hbo-opleiding Financial Service Management. De komende tijd combineer ik deze studie graag met mijn werkzaamheden voor Werkze!  Ik geniet van de vrijheid én het vertrouwen die ik krijg. Als collega en als mens groei ik wanneer de lat steeds iets hoger komt te liggen.

Afwisseling werkt

Diversiteit maakt een werkdag uitdagend. Afwisseling houdt me scherp. En die scherpte heb ik nodig om het beste uit me zelf te halen. Hoe zo’n ideale werkdag eruitziet? ’s Morgens start ik met het inboeken van facturen in het online boekhoudprogramma. Vlak voor de lunch help ik een collega uit de brand die tijd te kort komt. ’s Middags stel ik nieuwe contracten op voor werkgevers en werknemers. Tussen de bedrijven door interpreteer ik samen met Carin de cijfers van de afgelopen week of maand. En als het einde van de maand in zicht komt, reserveer ik tijd om de aangifte Omzetbelasting voor te bereiden en samen met de accountant te controleren.

Lisette Gruijters

Oplossingsgericht werken klikt

In mijn werkzaamheden voor Werkze probeer ik in oplossingen te denken. Het kan altijd voorkomen dat een uitzendkracht of een opdrachtgever met een probleem rondloopt. Ik adviseer om het bespreekbaar te maken. Aan mij de taak om een oplossing te bedenken. Eventueel samen met mijn collega’s. Welke uitkomst er ook komt, ik vind het belangrijk dat iedereen er een tevreden gevoel aan overhoudt. Helder communiceren speelt hierbij een belangrijke rol. Ik zorg voor een duidelijke terugkoppeling, zodat opdrachtgevers en uitzendkrachten weten waar ze aan toe zijn.

Onderling vertrouwen matcht

Soms lopen contacten met nieuwe uitzendkrachten of opdrachtgevers een beetje stroef. Zo hebben bestaande klanten de neiging om collega’s eerder te raadplegen. Ik merk dat klanten ontdooien na enkele telefoontjes of mailtjes. Onderling vertrouwen is een belangrijk uitgangspunt om vruchtbaar samen te werken. Zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers kunnen met hun verhaal bij mij terecht. Ik ben een luisterend oor en ga met hun vraag of klacht direct aan de slag. Zo bouw je stap voor stap een band op met elkaar.

Focussen werkt

Ik ben er trots op dat ik na mijn 2 stages deze werkplek bij Werkze heb bemachtigd. Het is een ideale plek om mezelf verder te ontwikkelen en te laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik geniet ervan om samen met mijn collega’s te sparren over vraagstukken, ervaringen en ambities. Als jongste van het team voel ik me heel verantwoordelijk. Als ik werk, lukt het me om goed te focussen. Stap voor stap loop ik checklists na, controleer ik of contracten en afspraken kloppen en parkeer ik mailtjes als ik een belangrijk telefoongesprek moet voeren. Zo breng ik orde en structuur aan in de dagelijkse hectiek op kantoor.