Kennis maken

Kennismaken met Werkze!

Carin van Holstein

Met de hink-stap-sprong ’t Klikt. ’t Matcht. ’t Werkt verbind ik werkgevers en werknemers met elkaar. Die 3-deling is ook op mezelf van toepassing. Zeker in combinatie met mijn 3 belangrijkste karaktereigenschappen: betrokkenheid, verbondenheid en vertrouwen.

Betrokkenheid klikt

Als mensen-mens kies ik 100% voor de menselijke maat. Samenwerken is immers mensenwerk en daar draag ik betrokken en bevlogen mijn steentje aan bij. Niet op afstand, maar bij voorkeur dicht op de huid. Ik wil weten wat er leeft op de werkvloer. En ik wil persoonlijke ambities en drijfveren doorgronden.

Verbondenheid matcht

Als het matcht, blijf ik ‘on speaking terms’. Om te sparren. Om problemen op te lossen. En om nieuwe uitdagingen te lijf te gaan. Verdieping is verrijking. Ook in de relatie met ondernemers, werknemers en leveranciers. Netwerken is daarbij een middel om mijn doel te bereiken. Inspireren en geïnspireerd worden. Mensen ontmoeten en met elkaar verbinden. Daarin schuilt mijn kracht.

Vertrouwen werkt

Trouw zijn op basis van vertrouwen. Zo sta ik in het leven. Zowel zakelijk als privé. Ook met Werkze! richt ik me op de lange termijn. Ik maak werk van langdurige relaties met klanten, collega’s en toeleveranciers. Dat werkte in het verleden. En dat werkt met Werkze!

Tammy Schrooyen

Zelfverzekerdheid klikt

Zelfverzekerdheid is een belangrijke schakel in je persoonlijke presentatie. De eerste indruk zegt veel over wie je bent. Het loont de moeite om hier aandacht aan te besteden. Al die tijd en energie betaalt zich terug. Je zit lekkerder in je vel. Je komt professioneler over. En je vergroot de kans op een persoonlijke klik. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als recruiter en heb ik me bezig gehouden met de ontwikkeling van werknemers.

Inlevingsvermogen matcht

Personal branding is geen koud kunstje, het is pure uitstraling. Dat geldt niet alleen voor mezelf. Ook jij als werkzoekende plukt hier op de arbeidsmarkt de vruchten van. Het is mijn tweede natuur om je in dit traject terzijde te staan. Het is mijn drijfveer om je op weg te helpen naar de volgende stap in je carrière. Mijn inlevingsvermogen is daarbij het innerlijke stemmetje dat concrete tips en handvatten influistert. Daar kun jij je voordeel mee doen.

Hartelijkheid werkt

Als ervaren arbeidsbemiddelaar ken ik de klappen van de zweep. Ik weet dat de weg naar succes geplaveid is met obstakels. Als werkzoekende komt er veel op je af. Wat voor vragen je ook hebt: ik ben binnen Werkze! jouw vraagbaak. Gooi de schroom dus van je af. Ik sta met hart en ziel voor je klaar. Oprecht en betrokken. Gekscherend kun je zeggen: ik heb geen visitekaartje, ik ben jouw visitekaartje.

Esther Tekelenburg

Heldere communicatie klikt

Als communicatiemedewerker bij Werkze! lever ik een bijdrage aan het vinden van de juiste klik tussen kandidaat en bedrijf. In de vacatureteksten probeer ik de juiste snaar te raken bij werkzoekenden. In blogs en andere artikelen schrijf ik over de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen bij Werkze!.

Authenticiteit matcht

In deze krappe arbeidsmarkt is het van belang om goed onder woorden te kunnen brengen waarom die vacature bij dat ene bedrijf zo leuk is. Een marktconform salaris en afwisselend werk zijn tegenwoordig niet meer uniek genoeg. Samen met mijn collega’s probeer ik te achterhalen wat een bedrijf authentiek en een vacature bijzonder maakt. Vervolgens vertaal ik dat naar een heldere tekst, zodat de juiste match tussen bedrijf, vacature en kandidaat eenvoudig te vinden is.

Doelgroepcommunicatie werkt

Maakt een monteur gebruik van LinkedIn? Of zit hij toch meer op Facebook? Door de vacatureteksten op de juiste communicatiekanalen te publiceren, vergroot ik de kans dat een kandidaat een vacature tegenkomt die hij of zij interessant vindt. En dat werkt voor Werkze!, de werkgevers en werkzoekenden!