Loopbaanbegeleiding (werknemer)

Kom tot inzichten over je loopbaan

Misschien heb je het prima naar je zin in je huidige baan, maar vinden er de laatste tijd erg veel veranderingen plaats in je bedrijf. Kun je daar nu en in de toekomst wel goed mee omgaan? Zijn er nog carrièremogelijkheden binnen je huidige bedrijf? Zie je jezelf dit werk op lange termijn nog doen? Misschien zou je diep vanbinnen het roer wel helemaal om willen gooien. Maar wat ga je dan doen, en hoe?

Om te komen tot inzichten, heb je soms iemand nodig om te spiegelen. Iemand die goed kan luisteren en kritische vragen kan stellen. En iemand met mensenkennis die jou de juiste handvatten geeft voor het verduurzamen van jouw baan. Bij Werkze! doen we dat met veel plezier.

Plan van aanpak

In 3 à 4 gesprekken op kantoor of wandelend in de natuur gaan we samen aan de slag om helder te krijgen wat jouw behoeften, kwaliteiten en competenties zijn. Wat voor soort persoon jij bent en wat voor jou belangrijk is in het leven. Samen definiëren we je vraagstelling. We ondersteunen je vervolgens bij het opstellen van een plan van aanpak om tot de oplossing van je eigen vraag te komen.

Het laatste gesprek verlaat je met je eigen ontwikkelplan. Daarin staan de acties die jij gaat ondernemen om de komende jaren met plezier aan het werk te blijven.

Gratis loopbaanadvies t.w.v. €700,-

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een subsidieregeling opgesteld. Iedereen die zich wil voorbereiden op nieuw of ander werk ontvangt een gratis loopbaanadviestraject t.w.v. €700,-. Neem contact met ons op en wij regelen het hele traject voor je.