Blog: Vakantiewerk na je examens?

De eindexamens gaan weer van start! Dat wordt de komende tijd flink zwoegen en leren, hopelijk met een goed resultaat! En daarna? Heerlijk genieten van je welverdiende vakantie natuurlijk! Lekker stappen in Marbella of naar het strand op één van de Griekse eilanden, het is vast niet moeilijk om een leuke bestemming te bedenken. Maar hoe kom je aan het geld voor die vakantie? Vakantiewerk of een weekendbaantje natuurlijk!

In de jaren dat ik hier bij Werkze! werk, heb ik al heel wat gave bijbanen voorbij zien komen. En leuke, gemotiveerde vakantiekrachten! Zo had ik een sollicitant die het helemaal te gek leek om op zo’n karretje op de golfbaan rond te knorren. Toen we samen op gesprek gingen, bleek dat dat precies het werk was, wat hij moest gaan doen. Die jongen heeft de vakantiebaan van z’n leven gehad.

In Veldhoven worden veel leuke evenementen georganiseerd en daarvoor mogen wij regelmatig personeel leveren! Tassen uitdelen op de Koningsmarkt in het City Centrum, bier tappen tijdens Zeelst Kermis of Veldhoven Proeft. Je mag een feestje bouwen en krijgt er nog voor betaald, zeg maar. Voor mij superleuk om personeel te zoeken voor deze evenementen, voor het personeel superleuk om er te mogen werken! Op de maandagavond tijdens Zeelst Kermis gaan we altijd met het hele Werkze! team even een borreltje drinken. Om een beter beeld te krijgen van het werk en het functioneren van ons personeel natuurlijk… 😉

Hou je van ijsjes eten? Dan hebben we in de zomer vaak ‘ijsmeisjes’ nodig om ijs te scheppen. Hou je van vliegtuigen? Dan zoeken wij altijd wel platformmedewerkers voor Eindhoven Airport. Vliegtuigen marshallen, met vliegtuigtrappen rondrijden en zelfs meehelpen bij de security check; een droombaan voor de echte vliegtuigfanaat! Hou je van lekker eten? Bij verschillende horecagelegenheden zoeken we regelmatig personeel. Hou je van fashion? Dan kun je via ons aan de slag in diverse modezaken.

Moraal van mijn verhaal? Wij zijn gewoon het leukste uitzendbureau van Veldhoven, met de gaafste bijbanen en vakantiewerk. Bij ons mag je alles worden, behalve ongelukkig. Dus als ik je cv nog niet heb, bel me dan snel!

Ennuh, veel succes met je eindexamens natuurlijk!

Joyce Waterreus