Gratis loopbaangesprekken in de bibliotheek

Van 14-19 september is het de week van de loopbaan. Een mooi moment om eens over je loopbaan na te denken. Staat jouw baan door de coronacrisis op het spel? Zijn er nog carrièremogelijkheden in jouw huidige bedrijf? Of wil je gewoon iets heel anders, maar weet je niet goed hoe of wat? Op 16 en 17 september is Werkze! aanwezig in de bibliotheek Veldhoven waar wij vrijblijvend met je gaan kijken of een gratis loopbaanadviestraject iets voor jou is.

Hoe werkt het?

Tijdens een korte sessie kijken we naar jouw vragen en uitdagingen. We gaan kennismaken en kijken of de klik er is. Als dat zo is en we denken dat een loopbaanadviestraject iets voor jou is, maken we een vervolgafspraak. Bekijk voor meer informatie de website van de bibliotheek en schrijf je rechtstreeks in bij ons.

Subsidieregeling

Het mooie is dat de overheid een subsidieregeling in het leven heeft geroepen in het kader van het crisisprogramma ‘NL leert door’. Iedereen die zich wil voorbereiden op nieuw of ander werk, krijgt de mogelijkheid om een gratis loopbaanadviestraject te volgen t.w.v. €700,-. Dit traject mag Werkze! helemaal begeleiden, want we zijn aangesloten bij Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Het loopbaanadviestraject

In 3 à 4 gesprekken gaan we je ondersteunen bij het opstellen van een ontwikkelplan. Daarin staan de acties die jij gaat ondernemen om de komende jaren met plezier aan het werk te blijven. Daarnaast doen we een arbeidsmarktscan. Dit is een online vragenlijst die je gaat helpen om je blik op de arbeidsmarkt te verruimen op basis van je opleiding en ervaring.

Zorg dat je erbij bent in de bieb, zodat we je snel aan kunnen melden. De subsidiepot is namelijk niet oneindig en er zijn waarschijnlijk veel gegadigden