Nieuw jaar, nieuwe baan!

We hebben allemaal stiekem wel goede voornemens voor het nieuwe jaar. Stoppen met roken, of meer sporten. Wat dacht je van: meer plezier in je werk! Je hebt al een tijd lang zitten zagen aan de stoelpoten van je collega, maar helaas die blijft gewoon zitten. Is het misschien eens tijd om eens rond te kijken naar iets nieuws?

Nu is hèt moment om te switchen van baan

Een nieuwe baan is best wel spannend en waar begin je je zoektocht? Aan de andere kant is het nu wel de perfecte tijd om te switchen, want veel bedrijven zitten te springen om goed personeel.

3 signalen dat het tijd is om op zoek te gaan naar een nieuwe baan

Iedereen heeft weleens een dipje als het gaat om werkplezier. Maar wanneer kun je nou ècht beter op zoek gaan naar een nieuwe baan?

  • De uitdaging in je werk is weg. Je hebt alles inmiddels wel meegemaakt en heel veel dingen worden routine.
  • Je hebt zin om nieuwe dingen te leren, maar dat lukt helaas niet in je huidige baan.
  • De groei in je salaris is eruit en je hebt al jaren hetzelfde inkomen. Nu er zoveel werk beschikbaar is, kun je daar vaak goed over onderhandelen. Zo levert een nieuwe baan wellicht ook nog financieel voordeel op.

Werkze! heeft ook banen waarbij je direct bij de werkgever in dienst treedt

Misschien valt het bij jou wel mee met bovenstaande punten, maar heb je gewoon zin in iets nieuws. Wat je reden ook is, ik kom graag met je in contact. Bij Werkze! hebben we veel leuke banen, ook op hoger niveau en op basis van werving & selectie, oftewel direct bij de werkgever in dienst.

Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Kijk ook even op onze vacaturepagina voor het actuele overzicht van beschikbare banen. Zit er niets bij waar jij zin in hebt? Neem dan toch even contact met me op. Ik ga voor je op zoek in mijn uitgebreide netwerk!

Veel werkplezier in 2020 gewenst!

Joyce Waterreus

Oh ja, en stuur dit bericht gerust door aan mensen van wie je denkt dat die toe zijn aan een nieuwe baan. Ik ga ook graag voor hen op zoek!