Overname Werkze! door Inhuren.com

2021 is voor Werkze! veelbelovend begonnen. Eigenaresse Carin van Holstein heeft na 25 jaar in de uitzendbranche besloten om een stapje terug te doen. Ze wil graag meer tijd doorbrengen met haar gezin. Vandaar dat zij aan het werk zal gaan als zelfstandige op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en algemeen HR-advies. Daarnaast zal zij nauw betrokken blijven bij Werkze!.

Overname

Met dit besluit geeft zij Werkze! de kans om verder te groeien, onder leiding van twee jonge ondernemers uit Den Haag. Wouter Meens en Daniel Sanandaji zijn eigenaren van het online platform Inhuren.com en hebben Werkze! officieel per 4 januari overgenomen. Zij opereren landelijk en hebben online een half miljoen unieke bezoekers per jaar. Naast hun bestaande vestigingen in Amsterdam en Den Haag hebben ze er nu dus een kantoor in Brabant bij. Zij willen ook in deze regio persoonlijke aandacht en de juiste match tussen werknemers en werknemers kunnen bieden aan hun klanten en uitzendkrachten. Werkze! past precies bij deze doelstelling.

Contactpersonen

Joyce Waterreus en Tammy Schrooyen blijven contactpersoon voor klanten en uitzendkrachten. Je kunt zoals altijd bij hen terecht met vragen. Zij zijn bereikbaar onder ons algemene telefoonnummer 040 – 3400038 of via e-mail: joyce@werkze.com en tammy@werkze.com.

Wij geloven dat deze verandering positief zal uitpakken voor Werkze! en iedereen die bij ons betrokken is. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan blijven wij voor je klaarstaan.

Wij wensen je in 2021 veel geluk, gezondheid en werkplezier!