Succesvolle zomer: 49 vakantiekrachten!

27-08-19 | De zomervakantie is inmiddels afgelopen. De scholen zijn weer begonnen en de introductieweken bij de hogescholen en universiteiten zijn in volle gang. Het geld van de vakantiebaantjes is inmiddels binnen, dus iedereen kan er weer tegenaan!

Bij Werkze! hebben we een succesvolle zomer gehad. We hebben maar liefst 49 vakantiekrachten in dienst gehad! De meeste van hen waren werkzaam in de horeca, zoals Zeelst Kermis. We hebben ook banen gehad in de op- en afbouw van evenementen, in het magazijn en bij een elektrabedrijf. Kortom, we hadden veel afwisselend vakantiewerk!

Anne van de Ven was één van onze vakantiekrachten. Zij heeft inpakwerk gedaan bij dé condoomspecialist van Nederland. Anne vertelt:

“Na mijn eindexamen havo heb ik twee tussenjaren gehad. Het eerste jaar heb ik gewerkt. Het tweede jaar heb ik én gewerkt én een fantastische reis van 3 maanden gemaakt door Zuidoost Azië. Volgende week begin ik met mijn studie Social Work in Breda, dus ik wilde deze zomer graag nog wat geld bijverdienen met vakantiewerk.

Joyce Waterreus heeft mijn broer al eens aan werk geholpen, dus ook ik heb bij haar aangeklopt. En gelukkig had ze deze leuke baan voor mij. Ongeveer 5 weken lang heb ik condooms ingepakt, orders gepickt, brieven gevouwen en pakketjes verzendklaar gemaakt. De hele dag was ik lekker bezig, dus de tijd vloog voorbij. Het was een heel fijn vakantiebaantje!

Werkze! heeft ervoor gezorgd dat alles vlotjes verliep. Ze zijn heel betrokken en kwamen regelmatig kijken hoe alles ging. En ze organiseren regelmatig leuke extra’s voor hun werknemers. Zo heb ik een ticket gewonnen voor Zeelst Kermis, dat was echt super!

Ik ga eerst beginnen met mijn studie en wil kijken hoe alles gaat lopen. Maar het zou goed kunnen dat ik Joyce volgend jaar weer bel voor een leuke vakantiebaan!”

Foto: links Anne van de Ven, rechts Veerle van Deurzen