Vakantievoornemens

Vakantievoornemens. Van die dingen die je je voorneemt om straks, als je weer aan het werk gaat, echt anders te gaan doen. Ik ben er nooit zo goed in. Ja, wel om ze te maken. Maar niet om mij eraan te houden. Ik maak op vakantie de mooiste voornemens: beter plannen, minder hooi op m’n vork, kortere werkdagen. Maar bijna altijd belanden ze na twee weken ergens… Waarna ik ze niet meer vind.

Herkenbaar?

De grap is dat ik sinds een paar jaar hulp inschakel. Mensen die mij helpen mij aan mijn goede voornemens te houden. Zo geven mijn collega’s mij een seintje als de werkdag erop zit. En heb ik klussen in het huishouden – die ik altijd zelf deed, maar die ik helemaal niet zelf hoef te doen – uitbesteed aan mijn pubers.

Misschien kan Werkze! jou wel helpen met je voornemens over je carrière en loopbaan.

Zit je vast in je huidige baan, wil je wat anders, maar weet je niet wat? Wij kunnen je helpen om te komen tot inzichten. Wij luisteren en stellen kritische vragen. Met onze mensenkennis kunnen wij jou de juiste handvatten geven voor het verduurzamen van jouw baan.

Dat klinkt best goed toch?

Ruimte overhouden om te genieten. Dat is vaak waar mijn vakantievoornemens op neerkomen. En die van jou?

Wil je meer weten of heb je interesse in een gratis loopbaanbegeleidingstraject? Neem dan snel contact met ons op. Dan gaan we kijken naar de mogelijkheden.

Carin van Holstein