Werknemer van de maand januari 2020: Jolie Verspaandonk

De allereerste Werkze!-werknemer van de maand is Jolie Verspaandonk! Zij verzorgt 24 uur per week de marketingactiviteiten bij Beebielove, Little Miss Juliette en Jumping The Couch, 3 hippe kinderkledingmerken.

Hoe bevalt het contact met Werkze!?

“Carin kende ik persoonlijk en zij heeft mij via Werkze! in contact gebracht met Beebielove, Little Miss Juliette en Jumping The Couch. Inmiddels werk ik daar alweer 2,5 jaar met heel veel plezier. Het is superfijn om via Werkze! aan de slag te zijn, omdat ik net zoals alle werknemers vakantiedagen opbouw en de feestdagen vrij krijg. Daarnaast is het een prettig idee te weten dat zij er niet alleen zijn voor de werkgever, maar ook voor mij. We hebben niet heel veel contact, omdat alles gewoon goed gaat.”

Wat houdt je werk precies in?

Voor de 3 kledingmerken ben ik verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten, zowel on- als offline. Ik beheer de website met webshop en alle social media kanalen. Daarnaast maak ik de brochures en bedenk en organiseer ik de fotoshoots.”

Wat is je grootste succes tot nu toe?

Het meest trots ben ik op de samenwerking met de film Elvy’s Wereld: So Ibiza, vorig jaar. Little Miss Juliette was de officiële partner van de film en onze kleding was erin zichtbaar. Er komt zelfs een door mij gemaakte visual van onze website groot in beeld!  Rondom de première had ik natuurlijk heel veel werk. Zo heb ik promotiematerialen gemaakt, zoals posters en banners. Uiteraard ben ik aanwezig geweest bij de première en heb ik er uitgebreid verslag van gedaan.

Een ander groot succes waar ik enorm trots op ben is de overgang van onze website naar de webshopomgeving Shopify. Doordat we daar nu onze webshop hosten, is onze omzet gestegen met maar liefst 300%!”

Vertel eens iets over je eigen kledinglijn?

Bij Beebielove, Little Miss Juliette en Jumping The Couch heb ik tot nu toe al superveel geleerd en die kennis komt goed van pas bij de eigen lifestyle kledinglijn GREG NOISE die ik een jaar geleden samen met mijn vriend heb opgezet. Hij was destijds op zoek naar een partner die creatieve kledingontwerpen uit kon werken in grafische computerprogramma’s. We kwamen via Instagram in contact met elkaar en inmiddels zijn we partners, zowel zakelijk als privé!”

Jolie, we zijn er trots op dat jij onze werknemer van de maand bent en we hopen dat je nog lang via Werkze! bij Beebielove, Little Miss Juliette en Jumping The Couch blijft werken. We wensen je veel succes, zowel zakelijk als privé! Bedankt voor je inzet de afgelopen jaren!