Werknemers van de maand april: Team Roosen Logistics

Dit keer geen werknemer van de maand, maar werknemers van de maand. Vanwege de coronacrisis is het zó druk bij het DHL sorteercentrum van Roosen Logistics, dat we vonden dat het hele team een pluim verdient! En een lekkere taart. Eigenaresse Gonnie Roosen vertelt over haar toppers.

Hoe bevalt de samenwerking met Werkze!?

“In 2018 kreeg ik de kans om een cityhub van DHL te beginnen. Dat houdt in dat we pakketten van DHL ontvangen, sorteren en weer klaarzetten, zodat ze bij de mensen afgeleverd kunnen worden. Per 1 juli ben ik gestart en vanaf het begin heb ik via Werkze! mensen in dienst genomen. Dit bevalt heel goed! Mijn contactpersoon is Lisette. Als er iets is, bellen of mailen we elkaar en dan wordt het geregeld. Ik krijg altijd duidelijke uitleg, zoals begin dit jaar over de nieuwe WAB-regels. Nu het de afgelopen weken ineens zo druk werd en ik extra mensen nodig had, regelde Werkze! binnen no-time twee extra krachten.”

Hoe beïnvloedt de coronacrisis jullie werkzaamheden?

“De impact van de coronacrisis is voor ons enorm, maar dan in positieve zin. Waar we normaalgesproken in 2 uurtjes in de ochtend klaar zijn met sorteren, zijn we nu bijna 3 uur bezig. En dan hebben we zelfs nog 2 extra, tijdelijke vakantiekrachten. Iedereen zet een tandje bij. Rond de kerstdagen hebben we vaak een piek van ongeveer 4500 pakketten per dag. Nu is ons record 5650 pakketten op een dag! Verder letten we natuurlijk extra goed op de hygiëne. We houden allemaal 1,5 meter afstand, wassen onze handen regelmatig en hebben overal ontsmettingsmiddel staan.”

Wat maakt jouw werknemers een topteam?

“Het zijn stuk voor stuk toppers! Daarom ben ik blij dat jullie het hele team hebben geselecteerd als werknemers van de maand. Ze werken allemaal zo hard, ze hebben het echt verdiend! De sfeer binnen het team is heel goed en iedereen helpt elkaar waar nodig. Dat is fijn om te zien. Nu ik er zo over nadenk: het wordt echt eens tijd voor een teamuitje!”

Team Roosen:

Ingrid Bloks – Engelen

Jolanda Kwint – Bijsterbosch

Ada Honig

Dion van de Pol

Johan van Helden

Jasmin Bahovic

Noah van den Boomen

Finette Vergeer

Anne Couwenberg

Alle medewerkers, bedankt voor jullie extra inzet in deze roerige tijden! We waarderen jullie enorm en we hopen dat jullie nog lang bij ons blijven.