Werkze! presenteert met trots: Tammy Schrooyen!

Tammy, een sympathieke Veldhovense, is ons team officieel op 1 december komen versterken. 3 dagen per week is ze op ons kantoor aanwezig en ze zal zich bezig gaan houden met recruitment en loopbaanbegeleiding. Met veel trots stellen we haar aan jullie voor!

Netwerken

Carin was op zoek naar een nieuwe medewerker. Dus schakelde ze haar netwerk in. En met succes! Via HKB, een andere ondernemer in het pand aan de Dorpstraat, kwam ze in contact met Tammy. Na enkele kennismakingsgesprekken en lunchafspraken hakten beiden de knoop door. “We gaan ervoor!”

Klik met Werkze!

Tammy: ”De klik met Carin was er eigenlijk meteen. Zij is een kei in loopbaanbegeleiding en voor mij is het een superleuke uitdaging om hier ook aan mee te werken. Door mijn werkervaring als matchmaker en intercedente is de uitzendbranche mij niet vreemd. Dus werkinhoudelijk heb ik de loopbaanbegeleiding als nieuwe uitdaging en het uitzenden als vertrouwd onderdeel. Dat maakt het voor mij interessant. Daarnaast heeft deze functie voor mij een aantal praktische voordelen. Ik woon in Veldhoven-Dorp, dus het is lekker dicht bij huis. Met 2 jongens van 6 en 8 jaar thuis, is het ook een groot voordeel dat ik mijn uren flexibel in kan delen.”

Loopbaanbegeleiding

De subsidieregeling van de overheid is een groot succes gebleken. Werkze! heeft zo’n 50 aanmeldingen gekregen. Tammy gaat hier een deel van begeleiden. Ze gaat hiervoor een trainingsprogramma volgen en natuurlijk intern bij Carin in de leer.

Tammy, wij zijn heel blij met je en we wensen je veel succes en vooral veel werkplezier! Werkze!