Payroll (werkgevers)

Pluk de vruchten van payrolling

Beheersen personeelszaken steeds vaker uw business? En komen uw kerntaken en ondernemerschap daardoor onnodig onder druk te staan? Pluk nu de vruchten van payrolling met Werkze! U werft en selecteert zelf. Wij regelen vervolgens alles tot in de puntjes voor u, want uw medewerker komt bij Werkze! op de loonlijst (payroll) te staan. Klinkt dat als muziek in uw oren? In een persoonlijk gesprek zetten we graag alle voordelen van payrolling voor uw bedrijf op een rij.

Meer tijd voor uw echte werk

Het belangrijkste voordeel van payrolling? U krijgt meer tijd voor het echte werk als u uw personeels- en loonadministratie uit handen geeft. U hoeft zich niet meer druk te maken om de administratieve rompslomp. Denk daarbij aan uitbetaling salarissen, doorbetaling bij ziekte, aanmelding bij officiële instanties volgens wettelijke regelingen en cao-bepalingen of afdracht van sociale premies en pensioenpremies. In plaats daarvan kunt u zich met hart en ziel focussen op waar het echt om draait: motiveren en inspireren van uw medewerkers.

Waarborg voor continuïteit, kennis en kwaliteit

De bagage van Werkze! bevat een schat aan ervaring. Dagelijks ervaren we de meerwaarde van krachtenbundeling en professionele ondersteuning. Voor payrolling werken we daarom bewust samen met WePayPeople in Amsterdam. Voor de broodnodige backoffice en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo waarborgen we de continuïteit, kennis en kwaliteit waar u recht op hebt.