Payroll (werknemers)

Op de loonlijst bij Werkze!

Er wacht jou een passende uitdaging. Je gaat via Werkze! aan de slag bij een nieuwe werkgever. Werkze! heeft tijd en energie gestoken in de juiste match. Die klik gaat zich straks uitbetalen in een aangename en vruchtbare werkperiode. Over uitbetalen gesproken: jouw nieuwe werkgever kiest bewust voor payrolling. Dat betekent dat je op de loonlijst van Werkze! komt te staan. Achter de schermen zorgen we ervoor dat je op tijd je salaris ontvangt. Of dat je uitbetaald wordt bij ziekte. Verder regelen we de personeelsadministratie voor je tot in detail. Heb je dus vragen over je loonstrookje, de jaaropgave of de vakantieregeling? Bel of mail gerust voor een antwoord.

Jouw rechten en plichten

De vierwekelijkse uitbetaling van je salaris gaat niet vanzelf. Daarvoor maakt Werkze! vooraf samen met jou enkele duidelijke afspraken. Graag zetten we de belangrijkste 2 een rij:

  • Zorg dat je tijdens de intake een geldig paspoort (of ID-kaart) en bankpasje bij de hand hebt.
  • Na de intake ontvang je een arbeidscontract, een verzuimprotocol en een formulier over de risico’s op de werkvloer. Als je die ondertekend terugstuurt, gaat Werkze! over tot uitbetaling.