Uitzenden (werkgevers)

Ontdek de meerwaarde van uitzenden

De meerwaarde van uitzenden voor uw bedrijf? Denk aan een plotselinge piek in uw productieproces, een toenemende vraag tijdens de zomermaanden of een tekort aan goed gekwalificeerde werknemers door ziekte of vakantie? Werkze! is het antwoord op al uw specifieke vragen naar tijdelijke arbeid. Nieuwsgierig of het klikt? Graag maken we een afspraak. Om kennis te maken en om uw wensen te bespreken.

Match profielschets en persoonlijkheid

Op zoek naar de juiste persoon voor een tijdelijke openstaande vacature? Met Werkze! gaat u een stap verder dan de combinatie van werkervaring en opleiding. Met gevoel stemmen we profielschets en persoonlijkheid op elkaar af. De juiste kandidaat is voor ons immers een persoon van vlees en bloed met drijfveren en ambities. Zoals puzzelstukjes in elkaar vallen, zo moet uw gewenste kandidaat passen binnen de bedrijfscultuur en een team met collega’s. Voor die match zorgt Werkze!.

Uitzenden + payrolling: 1 + 1 = 3

Ondernemen is vanzelfsprekend uw kernactiviteit. Wilt u zich hierop blijven concentreren als arbeidskrachten voor uw bedrijf aan de slag gaan? Pluk dan de vruchten die payrolling voor u afwerpt. Onder het mom van ‘wel de lusten, niet de lasten’ neemt Werkze! samen met het Payroll Service Centre in Hilversum de administratieve rompslomp van A tot Z uit handen. Ondertussen kunt u zich focussen op het inwerken en begeleiden van de uitzendkracht zelf.