Uitzenden (werknemers)

Vervulling van jouw wensen: onze uitdaging

Kies je voor uitzenden via Werkze! dan nemen we jouw verlanglijstje als insteek. Werkervaring en opleiding vormen daarbij de harde feiten. Veelzeggend, maar niet doorslaggevend. Jouw ambitie, motivatie en referenties zijn voor ons zeker zo belangrijk. Ook als persoon moet je immers passen in de bedrijfscultuur of teamgeest van een toekomstig werkgever. Nieuwsgierig of het klikt? Graag bespreken we jouw verlanglijstje in een persoonlijk gesprek.

Waarom een baan met Werkze?

Een uitzendbaan geeft voldoening en zorgt voor maandelijkse inkomsten. Soms ligt een vaste baan niet voor het oprapen. Of kies je bewust voor een tijdelijke baan. Bijvoorbeeld als aanloop naar de baan van je dromen. Ter overbrugging van een periode zonder vaste baan. Om de broodnodige werkervaring op te doen. Of gewoon om geld bij te verdienen. Wat jouw drijfveren ook zijn, de kans is groot dat Werkze! een leuke baan voor je in petto heeft. Direct of op korte termijn zorgen we voor de juiste match. Natuurlijk kun je kortstondig voor Werkze! kiezen, maar onze voorkeur gaat uit naar een langdurige samenwerking.

Uitzendbaan die bij je past

Ben je op zoek naar een uitzendbaan die bij je past? Het aanbod aan tijdelijke banen in de regio Eindhoven –
’s-Hertogenbosch – Tilburg is zeer divers. Ook Werkze! biedt een ruime keuze aan functies in verschillende sectoren. In de afgelopen 20 jaar hebben we in deze regio een groot netwerk van tevreden werkgevers opgebouwd. Die ervaring zet Werkze! graag in om jou aan een passende job te helpen