Vacature plaatsen

Vacature plaatsen

Werkze Veldhoven probeert opdrachtgevers zo goed als mogelijk te ondersteunen bij het vinden van geschikte kandidaten. Door de kennis van recruitment, de arbeidsmarkt en onze opdrachtgevers te combineren, proberen wij altijd de juiste match te maken. Door middel van een groot netwerk van kandidaten kunnen wij snel en eenvoudig aanvragen invullen. Toch is het niet altijd even makkelijk om kandidaten te vinden. Zeker wanneer het hele specifieke functies betreft. In dat geval willen wij ook andere mogelijkheden bieden aan onze opdrachtgevers om vacatures in te vullen.

De mogelijkheden

Bedrijven vragen ook wel eens naar een optie waarbij ze zelf een groter deel van de recruitment in handen krijgen. Dit kan door middel van de vacaturebank van Inhuren.com. Dé digitale vacaturepartners van Werkze Veldhoven! Bedrijven kunnen via Werkze eenvoudig een vacature plaatsen op het platform van Inhuren.com. Op die manier komen de sollicitanten en kandidaten direct binnen bij u als opdrachtgever. Het voordeel is dat u als organisatie eventueel minder kwijt bent bij het werven van personeel. Het nadeel is dat Werkze in dit geval geen begeleiding biedt bij het vinden van kandidaten.

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Het plaatsen van een vacature kost eenmalig €150,00. Voor de rest zin er geen kosten verbonden aan het plaatsen van een vacature. U kunt kosteloos een account aanmaken op Inhuren.com om alvast een kijkje te nemen binnen het platform.

Heeft u vragen? Bel dan direct even naar ons kantoor en vraag meer informatie aan.