Werving & selectie (kandidaten)

Op zoek naar nieuwe uitdaging of meer zekerheid?

Ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Zoek je meer zekerheid? Geeft je huidige baan niet meer de juiste voldoening? Of ben je nieuwsgierig naar jouw kansen op de arbeidsmarkt? Werkze! weet hoeveel voldoening een vaste baan parttime of fulltime geeft. Je besteedt immers een groot deel van je tijd aan werk. En we snappen dat elke fase in je loopbaan gepaard gaat met andere wensen of verwachtingen. Het is de kunst om daarbij de juiste keuzes te maken. Graag helpen we je daarbij.

Match tussen persoon en bedrijfscultuur

Werkze! weet uit ervaring hoe belangrijk de juiste klik is voor een match tussen vraag en aanbod. Daarom gaan we bij werving & selectie we niet over één nacht ijs. We willen van de hoed en de rand weten. Natuurlijk spelen jouw werkervaring en opleiding een rol. Nog belangrijker zijn jouw ambitie, motivatie en referenties. Aan beide aspecten besteden we veel aandacht. Jouw persoon moet immers matchen met de bedrijfscultuur of teamgeest van je toekomstig werkgever.

Afspraak maken?

De ervaren recruiters van Werkze! gaan graag met je in gesprek. Over je loopbaan. Over een openstaande vacature waarvoor we een geschikte kandidaat zoeken. Of om jouw carrièrekansen tegen het licht te houden. Maar vooral om jou beter te leren kennen. Bel of mail voor een afspraak.